O Nama

TELSLA PRODUCTION D.O.O.  je registrovana kao nezavisna produkcijska, kuća sa emiterskim delom RTV Tesla. Iako smo mlada produkcija s’ ponosom naglašavamo da naši novinari i marketing menadžeri imaju dugogogodišnje iskustvo što potvrđuju i mnoge nacionalne nagrade što je lako proveriti.

            Nalazimo se u kultnom medijskom centru u Košutnjaku u Avala filmu (zgrada studija 1) , odmah pored Grand produkcije, Emotion-a ….

            Naš cilj je da se emitujemo u što većem spektru kablovskih operatera kako bi naš naučno-zabavni program koji je prilagođen za sve uzraste moglo da prati što veći auditorijum i da izbegnemo kič i šund koji  mnogi forsiraju. Mi imamo veliku odgovornost prema imenu koje nosi naša televizija tako da garantujemo ozbiljan i profesionalan TV sadržaj.

            Posedujemo svu neophodnu licenciranu i profesionalnu opremu za emitovanje televiziskog programa. Mi se vidimo preko kablovskog udruženja UKOŠ koje ima u svom udruženju 20-tak kablovskih operatera na teritoriji Srbije. Od Subotice do Preševa mestimično se emitujemo preko kablovskih operatera a očekujemo ulazak u još 15 istih. Konkretno pokrivamo gradove: Subotica, Sombor, Bezdan, Vršac , Kikinda, veći deo Beograda kroz kablovskog operatera AV Com ….

Emitujemo 24-časovni strim na našem sajtu: www.tesla-tv.com .

Naš program čine edukativno zabavne emisije: Predavanja eminentnih stručnjaka iz zemlje i sveta koja se održavaju u MNIC Nikola Tesla (Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle). Pratimo predavanja u centru koje nosi ime još jednog našeg znamenitog naučnika Milutina Milankovića. Sve to se emituje u ciklusu RTV Tesla naučno obrazovni program.

Takođe imamo emisije posvećene holističkom učenju i načinu razmišljanja u okviru emisije Happy Life.

Emisija FENOMENI prati neobične ljude i događaje , a kroz emisije Teslin karavan trudimo se da pratimo i ostala kulturna dešavanja u Srbiji.

Zbog imena koje nosimo trudimo se da  programa držimo na zavidnom nivou.